Jordi Rius

Salutació de l'alcalde

Us dono la benvinguda des d'aquest portal virtual de l'Ajuntament de Santa Fe del Penedès. Un portal a través del qual volem donar a conèixer el nostre municipi, un dels més petits de Catalunya, al mateix temps que pretenem avançar cap a la modernització de la forma de relació entre l'administració local i els veïns i veïnes.

Aquesta web ha de servir per apropar els veïns i veïnes del municipi a la vida de l'Ajuntament, convertint-se en un canal d'informació i comunicació àgil i útil per a tothom. Durant aquesta legislatura permetrà facilitar els tràmits del veïnat i poder obtenir diferents models de documentació per aquesta mateixa via.

Desitgem que totes les persones que ens vulgueu visitar trobeu en aquesta pàgina tota la informació necessària per tenir una agradable estada entre nosaltres. A través d'aquest portal us podreu acostar a la nostra història però també al nostre present, al nostre entorn natural, tant a prop i sovint tant desconegut, a les nostres festes, als serveis que ofereix el poble, a la vida de les nostres entitats culturals, a la nostra llar d'infants i a la nostra escola i també a les nostres empreses de vi i de cava, gran actiu del nostre petit municipi.

Des de l'Ajuntament farem una web dinàmica, atractiva i participativa. Podem fer-ho, però ho volem fer amb vosaltres, amb la vostra participació. Sigueu una vegada més benvinguts, navegueu i descobriu que Santa Fe del Penedès és un poble petit, acollidor i tranquil, però alhora obert a les noves tecnologies i a la societat del coneixement i de la informació.

Jordi Rius i Cosialls
Alcalde de Santa Fe del Penedès
  • Comparteix a

Continguts del web relacionats

Darrera modificació: 12-12-12  a les  18:02